REVIEWS

Professionaliseer je bedrijf vandaag!

Plan een gratis intakegesprek

take your business serious

Dit zeggen klanten over mij

Testimonial

“Juridisch advies van de bovenste plank! Ik had gericht advies nodig over een persoonlijke zaak en Malou heeft mij geweldig geholpen. Fijne communicatie, volledige uitleg en alles in begrijpelijke taal.”

Bob de Meulmeester
Connectad

Testimonial

Malou is een ster in het versimpelen van moeilijke materie. Lastige juridische vraagstukken geeft ze makkelijk antwoord op, en makkelijk in de dubbele zin van het woord: het kost Malou vaak nauwelijks tot geen moeite om het antwoord te vinden; en vervolgens verpakt ze het zo dat iedereen het begrijpt. Daarnaast is de intrinsieke motivatie van Malou om ‘recht’ leuk te maken in alles te voelen. De manier waarop ze communiceert, haar uitingen en haar diensten die ze levert. Je merkt dat ze er plezier in heeft. Wat ik mee maak, heeft Malou al meegemaakt en ze is niet bang om dat te delen. Malou staat altijd naast je, nooit boven je. Én hoe groot of klein je probleem ook is, Malou geeft je overal advies op!

Ton Munneke
Hästkraft

Testimonial

Absolute aanrader. Goed geholpen en erg kundig. Neemt alle tijd en is professioneel.

Jacko Meijaard
Meijaard Media

Testimonial

Ontzettend goed geholpen met mijn juridische vragen. Laagdrempelig en met humor!

Frank Arling
DHEVAK

Testimonial

Malou heeft mij super geholpen met het op orde maken van de juridische documenten op mijn website. Ik vond het heel erg fijn dat ze ook alle tijd nam om zowel vooraf als achteraf de documenten die nodig waren te bespreken om zo iets te maken dat ook bij je bedrijf past.
Daarnaast heeft ze mij ook geholpen bij het oplossen van een plagiaatzaak. De tegenpartij weigerde te betalen voor teksten van mij die ze ongevraagd commercieel hadden gebruik. Nadat Malou een brief had gestuurd was het binnen 24 uur opgelost!

Henk Leutscher
A Guide to Leeuwarden

Testimonial

Malou is een enthousiaste dame met verstand van zaken. Met haar wijze van aanpak denkt ze met je mee als ondernemer om alle valkuilen af te dichten. Maar ook over wat is noodzakelijk en wat niet. Mij heeft ze geholpen met het opzetten van algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Door middel van de gesprekken die zij met jou voert achterhaalt zij precies datgene dat noodzakelijk is voor jouw business en de toon die jij als ondernemer neer wilt zetten in je officiële documenten waardoor de concepten al direct de juiste look en feel hebben en deze, eventueel met kleine aanpassing, definitief gemaakt kunnen worden. Naast de aangegane opdracht denkt ze daarnaast ook zeker nog met je mee over het grote geheel van je onderneming.

Karin Kuper
AQuraat

Testimonial

Malou heeft me geholpen met de juiste juridische documenten voor mijn Affiliate Website. Deze zijn nu 100% op orde. Super fijn en compleet pakket. Kant en klaar! Ik ben er enorm content mee en heb de documenten met plezier geplaatst! Malou heeft me netjes en professioneel geholpen. Reageert snel terug. Een echte aanrader dus!

Super Review

Twijfel je? Vul het contactformulier in dan we plannen een gratis intakegesprek in!

Lees hier de privacyverklaring.

Phebensstraat 5
9711 BL Groningen 

+31 6 20 35 80 93

info@akkerman.nl