Partnerpagina

Samen maken we de mooiste dingen

Optimize Your Business Today!

Laten we samenwerken!

make juridisch advies sexy again

Mooiedingenmakers 

Make juridisch advies sexy again! Dat is het motto van een te gekke samenwerking waar ik ontzettend trots op ben. Soms kom je namelijk mensen in je leven tegen waarbij je direct voelt dat je dezelfde koers vaart. Aan dat rijtje mag ik weer twee mensen toevoegen, namelijk de oprichters van Mooiedingenmakers: Koen Haringa en Henk Rigter.  

Waarom een samenwerking met MDM?

Zodra je weet wie Koen en Henk van Mooiedingenmakers zijn, is de vraag “waarom een samenwerking?” beantwoord. De twee oprichters van Mooiedingenmakers verbinden, inspireren en ze willen echt verandering brengen in de wereld van de makers. Nog beter: deze verandering brengen ze ook echt teweeg!

Ben je nog geen lid of werk je als bedrijf nog niet samen met Mooiedingenmakers? Lees meer over hun missie en je zult helemaal begrijpen waarom ik direct de champagnefles opentrok nadat ik officieel partner werd van dit bedrijf.  

Wat gaan we doen? 

Onder het motto “Make juridisch advies sexy again” zullen wij de komende periode de meest gave projecten starten. Niet om er zelf beter van te worden. Nee. Juist om ervoor te zorgen dat we er allemaal beter van worden! 

Hoe gaan we dat doen?

Nu zijn juridische documenten misschien (nog) geen sexy onderwerp, maar in mijn samenwerking met Mooiedingenmakers gaan we daar verandering in brengen! Dat werkt bijvoorbeeld zo:

Daarnaast ga ik de leden van MDM ondersteunen bij juridische vragen. Alle leden van Mooiedingenmakers kunnen gratis een vraag stellen aan mij. Je mailt naar mooi@mooiedingenmakers.nl en zij koppelen jou weer aan mij. Ik ga samen met jou zoeken naar een oplossing en we maken een plan van aanpak. Vloeien er andere werkzaamheden uit voort? Dan spreken we samen af hoe verder te werken.

Super leuk, maar waar moet je dan aan denken wat betreft juridische vragen? Dit kan van alles zijn! Heeft iemand inbreuk gemaakt op jouw auteursrecht? Wil je graag dat iemand jouw contract doorleest of wil je graag even sparren over mogelijke risico’s van een samenwerking? Voor alles waar een juridisch tintje aan zit kun je bij mij terecht. Blijf dus niet met je juridische vragen lopen, stel ze aan mij.

Voor wie is deze samenwerking interessant?

Voor iedereen die mooie dingen maakt! Wij gaan creators helpen om op juridisch gebied meer zekerheid te krijgen, te verbeteren en wij gaan jullie versterken! 

Ben jij een fotograaf, artiest, schrijver, schilder, ontwerper, spreker of heb jij een ander beroep waarbij jij mooie dingen maakt? Meld je aan als lid bij mooiedingenmakers.nl en/of houdt ons goed in de gaten.  

Make juridisch advies sexy again. 

 

  Hulp bij juridisch zaken én de administratie

  Poen Pino

  Mijn grootste drempel in het ondernemen is toch: de boekhouding. Bijzonder dat juridische zaken mij nooit vervelen en dat ik boekhouding het meest saaie aan ondernemen vind. Gelukkig zijn er mensen die boekhouding leuk vinden en met hun karakter er zelfs voor kunnen zorgen dat hun klanten het (bijna) leuk gaan vinden! 

  Maak kennis met de vrolijkste Moneybird specialist: Werner Velthuis van Poen Pino

  Waarom een samenwerking met Poen Pino?

  Vlak na de oprichting van mijn bedrijf leerde ik Werner kennen. Het is onmogelijk om niet direct een klik met hem te hebben. Hij gelooft ook in samenwerken en wil ervoor zorgen dat we samen meer kunnen betekenen voor onze klanten!

  Werner geniet van zijn vak en het voelt als zijn missie om ondernemers (bij hun administratie) te helpen. Waarom staat “administratie” tussen haakjes? Werner helpt je namelijk niet alleen bij je administratie. Ik heb met eigen ogen gezien hoe ver Werner voor zijn klanten gaat. Zijn eigen woorden omschrijven dat perfect: 

  “Mijn klanten doen de boekhouding zelf, maar niet alleen. Dat is mijn motto. Het begeleiden van ondernemers is fantastisch om te doen. Je bouwt een band met ze op. Ik ben zelfs gevraagd als getuige op het huwelijk van één van mijn klanten. Als je zo’n klantwaardering en vertrouwen hebt gewekt, is dat enorm leuk.” 

  Daarom werk ik met hem samen. 

  Hoe ziet onze samenwerking er dan uit?

  Alhoewel wij in de toekomst nog ontzettend gave projecten gaan opzetten, werken wij nu voornamelijk samen op basis van een subsidieregeling als onderdeel van het programma “Ik Ben Drents Ondernemer“. 

  Als Drentse ondernemer kun je een voucher aanvragen om financiële ondersteuning te krijgen bij het inhuren van een zogenaamde kennisleverancier. Deze vouchers worden vergeven t.w.v. maximaal € 1.000,-, € 2.000,- of € 5.000,-.

  Werner en ik bundelen vaak onze krachten om ondernemers door middel van deze vouchers te helpen. Wij helpen (startende) ondernemers om alle juridische documenten én de administratie in Moneybird op orde te krijgen. We helpen je met deze voucher en zorgen ervoor dat deze voucher dekkend is voor onze diensten.

  Deze samenwerking is echt een win-win-win situatie. Ondernemers krijgen een vliegende start en/of kunnen een enorme professionaliseringslag maken. Wat is voor ons de ‘win’? Wij kunnen deze ondernemers helpen en een bijdrage leveren aan onze eigen missies!

  Voor wie is deze samenwerking interessant? 

  Heb jij een eigen bedrijf of begin je net als ondernemer en wil je graag alle juridische contracten (eindelijk eens) op orde hebben en direct geholpen worden bij je administratie? Dan is deze samenwerking ontzettend interessant voor jou!

  Wil je meer informatie over de mogelijkheden om gebruik te maken van een voucher? Of wil je kennismaken met Werner? Neem dan gerust contact met me op