Onze diensten

Wij willen je bedrijf verder helpen en dat kunnen wij doen door samen te werken. Door met ons samen te werken:

  • wordt de kans op een procedure bij de rechter verkleind
  • ga je sterker een onderhandeling in
  • wordt tijdsverspilling aan discussies met wederpartijen verkleind
  • heb je alle juridische documenten op orde
  • weet je waar je risico’s loopt en hoe je deze kunt voorkomen of verkleinen
  • ben je geen ‘doe-het-zelf’ jurist meer en bespaar je een hoop tijd

Onze samenwerking is mogelijk in de volgende vormen:

Juridisch advies

Wij bieden je een sparringpartner aan. Iemand die luistert naar je probleem, bereikbaar is, afspraken nakomt en op een toegankelijke manier uitleg geeft over juridische aspecten en de te nemen juridische stappen. De werkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd op basis van een uurtarief. Daarnaast hebben wij zeer interessante abonnementen. Bekijk de pagina ‘juridisch advies’ voor ons aanbod. 

Juridisch advies

Juridische documenten

Wij controleren, schrijven of herschrijven juridische documenten voor je. Dat kunnen zowel juridische documenten zijn die je zelf hebt geschreven, als documenten die een ander met je bedrijf wil aangaan. Sluit je vaak dezelfde overeenkomsten? Of loop je vaak tegen dezelfde juridische conflicten aan? Laat dan een modelcontract of brief schrijven. Bekijk de pagina ‘juridische documenten’ voor meer informatie.

Juridische documenten

Interim jurist

Heb je tijdelijk een extra kracht nodig? Of wil je de interne (juridische) kennis van de organisatie verhogen? Of heb je behoefte aan begeleiding bij het inrichten van juridische processen in je bedrijf? Wij helpen graag. In een traject van een aantal weken kunnen wij je begeleiden bij alle juridische aangelegenheden en zorgen wij voor (juridische) kwaliteitsverbetering. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘interim jurist’.

Interim jurist

Trainer / Spreker 

Wij verzorgen ook praktijkgerichte trainingen en lezingen voor bedrijven. Alle trainingen en lezingen worden afgestemd op het publiek en het evenement. De inhoud is laagdrempelig, goed te volgen en wordt toegepast op de achtergrond van de deelnemers. Dus geen lange verhalen met slaapverwekkende opsommingen, maar praktische tips and trucs. Bekijk de pagina ‘trainer/spreker’ voor meer informatie.

Trainer / Spreker

Onze kernwaarden

Duidelijk

Duidelijkheid is belangrijk. Onze diensten bieden wij je aan tegen een vast tarief, waarover je van te voren duidelijkheid hebt. In het begin van het jaar maken wij afspraken en na een langere periode kijken we of we daar allebei nog steeds blij mee zijn.

Laagdrempelig

Voor ons staat voorop dat juridische ondersteuning, in welke vorm dan ook, toegankelijk moet zijn voor elke ondernemer, zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit. Wij zijn nuchtere mensen die hun werk doen. 

Oplossingsgericht

Wij denken mee om juridische procedures te voorkomen en maken moeilijke juridische stukken makkelijk. Wij zijn graag meer dan alleen juristen. Moet je belangrijke keuzes maken? Leg alles aan ons voor. Wij denken graag met je mee.

Duurzaam

Wij willen je bedrijf verder helpen en dat kunnen wij doen door samen te werken. Dat betekent dat wij jouw onderneming leren kennen en jij een vaste contactpersoon krijgt. Jij weet wie je moet bellen en wij voorkomen vertraging.