mijn missie:

Juridische rust voor iedere ondernemer

Optimize Your Business Today!

Laten we kennismaken!

Don’t Settle For Less

Weet waar ik voor sta

Akkerman | Juridisch Advies is ontstaan vanuit een drive dat het ‘anders’ kan, dat het anders moet. Ik wil de wereld van juridisch advies/advocatuur opschudden en veranderen. Deze energie en passie zijn het vertrekpunt geweest van mijn missie: juridische rust voor iedere ondernemer.

Een jurist moet je vertrouwen

De huidige wereld van juridische zaken is voor de meeste ondernemers ondoorzichtig en niet tastbaar. Vaak ben je zelf niet bekwaam met deze (lastige) materie en begint de teller direct te lopen als je contact opneemt met je adviseur. Met andere woorden: de juridische wereld is niet toegankelijk en het vertrouwen ontbreekt. Dát kan anders.

Tegen juridische zaken loopt iedere ondernemer vrijwel dagelijks aan. Waarom heb je dan geen vast aanspreekpunt die je kan voorzien van juridisch advies?

Vernieuwing. Daar ga ik voor. Akkerman | Juridisch Advies is laagdrempelig, helder in afspraken en fris in het juridische landschap. Dat betekent dat je mij ‘even kunt bellen’ zonder dat de teller gaat lopen.

Ik wil vooraf met je mee denken in plaats van achteraf de problemen op te lossen. Daarnaast wil ik dat jij de inhoud van de documenten van je bedrijf begrijpt én na een gesprek met mij precies weet wat je moet doen

Proactief voorkomen in plaats van reactief oplossen.

  This is me

  MIJN KERNWAARDEN

  Vernieuwend

  Ik doe het anders: proactief voorkomen in plaats van reactief oplossen. Ik bied
  laagdrempelig advies en ik ben een jurist om te vertrouwen.

  vakmanschap

  Ik sta voor een hoge kwaliteit in mijn werk. Ik beheers mijn vak en lever (altijd) meer dan gevraagd. Ik werk ook samen met de beste specialisten.

  betrokken

  We doen het samen. Ik wil me verbonden voelen met mijn klanten. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld.
  Ik investeer in duurzaamheid.

  Don’t Settle For Less

  Wil je mijn geheim weten? 

  Ik wil dat iedere ondernemer juridische rust ervaart in zijn/haar bedrijf. Loop niet rond met juridische vragen en begrijp de juridische documenten die je gebruikt. Wil je weten wat het geheim van mijn bedrijf is?

  Ik leef deze waarden bij iedere klant na: 

  1. Ik stel de mens achter het bedrijf centraal.
   Het gaat mij niet om de uren of de factuur. Ik wil je helpen om jouw probleem op te lossen en in de toekomst te voorkomen. 
  2. Ik ben benaderbaar en laagdrempelig.
   Je zult bij mij geen drempel ervaren om me te bellen met een juridische vraag.
  3. Ik ben duidelijk.
   Vooraf is helder wat je van mij kunt verwachten, maar ook wat ik van jou verwacht. Geen moeilijk juridisch taalgebruik, gewoon helderheid.
  4. Ik bouw langdurige relaties op.
   Zodra ik weet wat er in je bedrijf speelt, kan ik sneller bijspringen. Mijn klanten weten dat ze op mij kunnen vertrouwen.
  5. Kwaliteit staat voorop!
   Wat ik doe, dat doe ik goed. Daar kun je op vertrouwen. 

  Deze waarden vormen de kern van mijn bedrijf. Ik weet wat er speelt bij mijn klanten. Daarnaast zal ik er alles aan doen om de juridische wereld toegankelijk te maken voor alle ondernemers. 

   

  Testimonials

  Je bent zo goed als de slechtste review van je klanten

  Eigenaar mediabedrijf

  “Ontzettend goed geholpen met mijn juridische vragen. Laagdrempelig en met humor!”

  online marketeer

  “Juridisch advies van de bovenste plank! Ik had gericht advies nodig over een persoonlijke zaak en Malou heeft mij geweldig geholpen. Fijne communicatie, volledige uitleg en alles in begrijpelijke taal”

   

  Eigenaar financial bedrijf 

  “Malou is een enthousiaste dame met verstand van zaken. Met haar wijze van aanpak denkt ze met je mee als ondernemer om alle valkuilen af te dichten. Maar ook over wat is noodzakelijk en wat niet.”