Interim jurist

Interim jurist Akkerman

Als interim jurist kunnen wij als buitenstaander naar een organisatie kijken. Dit geeft ons de mogelijkheid om een andere visie en originele ideeën in een bedrijf of organisatie te brengen. Daarnaast kunnen wij vaste medewerkers nieuwe vaardigheden aanleren en brengen wij ons netwerk mee naar een opdracht. Wij willen een blijvende positieve impact maken op je bedrijf of organisatie.

Samen komen we verder

Daarnaast kunnen wij je bedrijf of organisatie koppelen aan andere professionals, zodat wij elkaar verder kunnen helpen. Dit past volledig bij onze mentaliteit: alleen kom je ver, maar samen komen we verder! Wij zien onze opdrachten niet als losse projecten, maar zouden graag een langetermijnrelatie aan willen gaan met al onze opdrachtgevers.

Duidelijk afspraken

Allereerst maken we afspraken met je over onze inzet als interimmer (geregeld of op afroep) gedurende een bepaalde periode, tegen een bepaalde hoeveelheid werk of uren en de vergoeding. Wij hanteren een aangepast tarief voor interim projecten en kunnen zowel op uurbasis als fixed price worden overeengekomen. Uiteraard is dit maatwerk en afhankelijk van jullie wensen.

Heb je vanwege langdurige ziekte, een fusie of overname, een project of ter overbrugging van een vertrekkende werknemer tijdelijk een extra kracht nodig? Of wil je de interne (juridische) kennis van de organisatie verhogen? Vul het contactformulier in of bel direct.