adviesgesprek

Een juridische vraag oplossen

 

In een gesprek van een uur vertel jij mij het probleem, stel je vragen,  geef ik je antwoorden en maken we een concreet stappenplan! Loop niet rond met een vraag die ook opgelost kan worden. Bel gewoon met mij. 

let’s talk about it

Adviesgesprek

Jij als ondernemer kan er op rekenen dat je op een gegeven moment met een juridisch probleem te maken krijgt. Voor het aanpakken van juridische problemen wordt door ondernemers vaak op het internet gezocht. Door de stortvloed aan informatie weet jij als niet-jurist vaak niet waar je moet beginnen en waar je nu eigenlijk naar zoekt.

Na ons gesprek weet jij precies wat je moet doen!

je hebt een juridische vraag

Rondlopen met een juridische vraag in je hoofd is zonde van je tijd.  

Plan een afspraak in

Je maakt een afspraak via deze website. Kies de datum en een geschikt moment. Je krijgt een bevestiging van je afspraak via de mail.   

let's talk about it

In het gesprek van een uur gaan wij de juridische vraag bespreken. Jij legt mij uit waar je tegenaan loopt en wat je graag opgelost wilt zien. 

Plan van aanpak

In het gesprek maken wij een concreet plan, zodat jij na het gesprek precies weet wat je moet doen. 

Opgelost!

Nu kun je aan de slag om het probleem op te lossen!

let’s talk about it

Heb je een juridische vraag?

juridisch conflict?

Heb je een conflict met een klant? Of heb je een brief gekregen waarin staat dat je moet betalen? Geen probleem! We gaan brainstormen over een oplossing!

Startersvragen?

Je wilt een onderneming starten? Leuk! Dat roept vast veel vragen bij je op. Wat moet je allemaal regelen? In een adviesgesprek leg ik je dat allemaal uit!

Terugkerende vragen?

Betalen je klanten steeds te laat? Heb je altijd discussies met je klanten over je diensten? Krijg je structureel dezelfde vragen? Dan wordt het tijd om dat op te lossen!

Business idee?

Je hebt een nieuw bedrijfsidee en je wilt weten hoe een jurist hier tegenaan kijkt! Ik vind juist deze gesprekken geweldig.
Ik denk graag (juridisch gezien) met je mee.

lees je even mee?

Je hebt een contract ontvangen en wilt graag even weten of je deze kunt onderteken en wat je risico’s zijn. Stuur het contract naar mij op en we plannen een adviesgesprek in.

Juridische vraag?

Heb je een juridische vraag en wil je hier even met een jurist over sparren? In het gesprek maken wij een concreet plan, zodat jij na het gesprek precies weet wat je moet doen.  

let’s talk about it

Regel direct online je adviesgesprek

Eigenaar mediabedrijf

“Ontzettend goed geholpen met mijn juridische vragen. Laagdrempelig en met humor!”

online marketeer

“Juridisch advies van de bovenste plank! Ik had gericht advies nodig over een persoonlijke zaak en Malou heeft mij geweldig geholpen. Fijne communicatie, volledige uitleg en alles in begrijpelijke taal”

 

Eigenaar financial bedrijf 

“Malou is een enthousiaste dame met verstand van zaken. Met haar wijze van aanpak denkt ze met je mee als ondernemer om alle valkuilen af te dichten. Maar ook over wat is noodzakelijk en wat niet.” 

Twijfel je? Vul het contactformulier in dan we plannen een gratis intakegesprek in!

Lees hier de privacyverklaring.

Phebensstraat 5
9711 BL Groningen 

+31 6 20 35 80 93

info@akkerman.nl