[Gratis download] Schema hanteren algemene voorwaarden

Het slechts hebben van algemene voorwaarden is niet genoeg. De voorwaarden op je website zetten en er verder niets mee doen ook niet. Algemene voorwaarden moeten op een juiste wijze van toepassing worden verklaard en ter hand worden gesteld. Een klant moet weten onder welke voorwaarden iets wordt gekocht.

Hieronder vind je een schema hoe je op een juiste wijze algemene voorwaarden moet gebruiken, waarbij voornamelijk de hoofdregels worden benoemd. Dit document helpt je om “awareness” binnen je bedrijf te creëren over hoe je de minste risico’s kunt lopen als je contracten sluit. Bewaar dit document goed.

Klik op onderstaande knop om het schema te downloaden.

Heb jij algemene voorwaarden? Of gebruik je al een hele tijd dezelfde (zelfgemaakte) algemene voorwaarden en wil je drama voorkomen of je onderhandelingspositie versterken? Laat ons algemene voorwaarden voor je opstellen.  Doe waar jij goed in bent, ik doe dat ook.

Heb je vragen naar aanleiding van deze of andere blogs van Akkerman? Neem contact op met Malou Akkerman

Malou Akkerman
Jurist | Bedrijfsadviseur

Ik ben een pragmatische en gepassioneerde jurist met ruime ervaring in de algemene civiele en privacy praktijk. Laten we kennismaken! Bel gerust om een koffieafspraak in te plannen.

Plaats een reactie